O nas

Smo družinsko podjetje, ki je bilo ustanovljeno leta 1992.

V podjetju se ukvarjamo predvsem z opremljanjem delovnih mest. Z dolgoletnimi izkušnjami združujemo znanje, ki Vam pomaga, da je Vaše dolgotrajno sedenje čim manj stresno za vaše telo. Naši izdelki imajo številne ergonomske rešitve, ki omogočajo kvalitetno, dinamično in aktivno sedenje ter s tem razbremenjujejo vitalne dele vašega telesa pri dolgotrajnem sedenju v pisarni ali doma. Zavzemamo se za kvalitetne proizvode in storitve, ki izpolnjujejo pogoje domačih in tujih standardov.

Naše poslanstvo je pomagati podjetjem doseči večjo učinkovitost s pomočjo zdravega in primernega sedenja na eni strani in na drugi družinskim članom in posameznikom omogočiti uporabo ergonomskih stolov za vsakodnevne užitke.

Po mnogih letih aktivne vloge v industriji proizvodnje stolov smo vzpostavili enkratne odnose z vrsto odličnih domačih in tujih uporabnikov in partnerjev. Naše izvrstne poslovne rešitve se prav tako odražajo v pridobitvi najvišje bonitete odličnosti AAA, ki ga podeljuje priznano mednarodno podjetje DUN & BRADSTREET.